Contact

Wil je een afspraak maken, je bent van harte welkom.

Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag de hele dag, donderdagochtend en op donderdagmiddag nog 1 afspraak om 13.00 of 13.30.

U kunt deze dagen terecht voor een behandeling of consult.

Op donderdagmiddag kunt u terecht voor een mini-consult in mijn winkeltje (welke steen past bij mij). Ook bent u vrij om binnen te lopen tussen 15.00 – 17.00 uur voor een vraag of advies. Ik verkoop ondersteunende betaalbare producten die u net dat nodige steuntje in de rug kunnen geven. 

Mail me op   qualityliving@home.nl 

of bel 06-43163774

                       

ELKE DONDERDAGMIDDAG OPEN VAN 15.00 – 17.00

Als je kennis met me wilt maken, komt gerust op de donderdagmiddag!

Diana Kanters

Van Immerseelstraat 25

loon op zand

06-43163774

 

Vergoedingen : 

Mijn consulten worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Zie bij tarieven welke zorgverzekeraars mij wel/niet vergoeden.

Registratienummer NFG : 7011087527

Lid RBCZ-register licentienummer : 810415R

Vektis/AGB-code : 90055917

Kvk-nummer : 18081804

Btw-nummer : NL152902922B017240

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Hoe kom je bij mij : 

Ga de snelweg bij de afslag Loon op zand. Vanuit Tilburg ga je op de 1e rotonde links (3/4 rond) dan ga je rechts richting de Moer. Ga naar rechts onder het tunneltje door en volg de weg naar het industrieterrein De Hoogt. Steek de straat de Hogesteenweg over. Volg de weg tot je rechts een school ziet, hier ga je links mijn straat de Van Immerseelstraat in. Laatste huis aan de linkerkant.

Vanuit Waalwijk neem je rechts de afslag Loon op zand op de snelweg. Hier ga je 1e weg naar rechts richting de Moer. Ga rechts onder het tunneltje door en volg de weg richting industrieterrein De Hoogt. Steek de straat de Hogesteenweg over. Volg de weg tot je rechts een school ziet, hier ga je links mijn straat de Van Immerseelstraat in. Laatste huis aan de linkerkant.

Ik heb geen wachtkamer, wilt u hier als ouders rekening mee houden.

Voorwaarden : 

  • Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. Er wordt geen informatie over jou of het traject vrijgegeven zonder jouw schriftelijke toestemming.
  • Je dient een sessie minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen; bij afzeggingen binnen 24 uur voor de afspraak wordt er €45 in rekening gebracht.
  • Voordat er een nieuwe sessie ingegaan wordt, zijn voorgaande facturen voldaan.
  • Het is mogelijk om de factuur direct contant te betalen of te pinnen maar je kunt de factuur ook achteraf per bank voldoen.

Aangesloten bij beroepsvereniging : 

 

de NFG is een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire psychosociale werkveld.

Aangesloten bij  koepelorganisatie : 

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

WKKGZ aangesloten

 

 

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Ben je onverhoopt onjuiste informatie of een niet werkende link tegenkomen? Wil je me dan een e-mail sturen? Ik ben niet aansprakelijk voor gevolgen van door jou ondernomen activiteiten op basis van deze website en kun je er geen rechten aan ontlenen. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website zijn van Quality Living. Wil informatie en/of foto’s gebruiken? Neem dan contact op en vraag me om toestemming.
Loon op Zand | oktober 2014