Magnetiseren

MAGNETISEREN in combinatie met de Access Bars

Ik ben altijd al heel gevoelig geweest, zeker voor stemmingen. Maar vooral in mijn puberteit kreeg ik vaak lichamelijke klachten of voelde ik me niet goed als ik bij bepaalde mensen in de buurt kwam of bij drukte. Ik herkende niet dat het pijn of emoties van anderen waren en ik ging vaak aan mezelf twijfelen en voelde me onzeker hierdoor.

Tijdens mijn zwangerschap voelde ik niets van anderen, en toen kwam pas de bewustwording… wat ik voelde was niet van mezelf. De jaren erna heb ik cursussen en opleidingen gevolgd en heb ik veel gelezen over ‘gevoeligheid’. Ik wist wat mensen voelden en kon ook exact zeggen waar ze last van hadden maar ik wilde die emoties en pijn niet overnemen. Gelukkig heb ik goed leren afsluiten en kan ik veel beter onderscheid maken tussen dat van mezelf en anderen, en dat draag ik over in de praktijk.

Daarnaast gingen mijn handen vaak stromen en dat kan ik nu ook inzetten en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik kan snel blokkades opsporen en kan die ook afvoeren. Ik heb een prachtige techniek geleerd om snel onderliggende emoties weg te nemen (te healen), een techniek waarbij jouw onderbewuste ‘spreekt’ en zo voor mensen ook duidelijk en aannemelijk wordt.

Ik bied dit als losse behandeling aan (in combinatie met de access bars omdat het elkaar zo mooi versterkt) maar ook in combinatie met een gewoon consult.

Wat is magnetiseren?

Met magnetiseren breng je energie in balans waardoor je snel weer goed in je energie/vel komt. Ik werk veelal intuïtief en voel de blokkades maar zet je benen en armen ‘weer open’ zodat energie weer door kan stromen waardoor klachten en pijn weggaan. Als je aarding weer hersteld is, kun je makkelijker loslaten, ook na de behandeling. Er komt weer ruimte en de meeste mensen geven aan dat ze lichter en minder vol voelen, en zo kan nieuwe energie weer stromen.

Voor wie : 

– Bij vermoeidheid, stress en burn-out

– Bij pijnklachten

– Vasthouden van spanning

– Als alles even te veel is en je hoofd overloopt

– Als je voor je gevoel vastzit en stilstaat

Vergoeding :

wordt bij een aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed