Lichter leven programma individueel

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Een investering voor het leven!

Het programma heet ‘lichter leven’ en is een individuele training. Lichter en meer ontspannen door het leven gaan, minder gedachten, minder piekeren, je vrijer voelen en minder ballast meedragen. De training heeft vele ontspanningselementen. Het programma is inclusief een online training met ontspanningsfilmpjes, opdrachten die leiden tot meer bewustwording en inzichten.

Dit programma heeft veel elementen van mindfulness, maar bevat ook hypnose, RET, meer soorten ontspanning, inzicht in je stress, zicht op jouw waarden en kwaliteiten. Bevat een opstelling, een stoelmassage, een access bars behandeling en is gericht op de toekomst en in je kracht gaan staan en genieten van het leven. Wil je graag het totale programma weten stuur me dan gerust een mail : qualityliving@home.nl

Wat mijn klanten over mindfulness zeggen : “Mindfulness heeft me zoveel rust gebracht – ik pieker veel minder – ik zie het glas voortaan weer halfvol ipv half leeg – ik kan zoveel beter loslaten”.

Wanneer je mindful bent, leef je meer ontspannen. Kun je sneller je hoofd leegmaken, heb je geleerd om om te gaan met stress en negatieve gedachten en kun je deze stress en gedachten sneller afbouwen en loslaten. Vaardigheden die ieders leven verrijken.

De training LICHTER LEVEN is zorgvuldig samengesteld om je meer bewust te maken van de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je waarschijnlijk op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt. Daarnaast verliezen we veel energie door bezig te zijn met zaken uit het verleden en zaken die in de toekomst gaan plaatsvinden. Door oude ballast uit het verleden alsmaar te blijven dragen blijven nieuwe triggers ons prikkelen. Deze training is gericht op loslaten, vrij leven en fluitend in het leven staan.

OP NAAR EEN NIEUW LEVEN, OP NAAR GELUK EN GENIETEN

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

INDIVIDUELE TRAINING LICHER LEVEN

Duur : 8 afspraken van 90 minuten

Online-programma : inclusief twv € 49,-

Totaalbedrag bij betaling in 1x : € 499,-  of    8x € 75,-

U ontvangt losse facturen, ook al betaalt u in 1x die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. De meeste mensen krijgen € 45,- per keer terug.

Voor bedrijven : € 599,- excl. btw (Vraag eens informatie bij uw werkgever, de meeste bedrijven hebben hier een speciaal ontwikkelpotje voor. Ik heb meerdere trajecten lopen waarbij de werkgever betaalt. De moeite waard om het na te vragen!)

Plaats : in mijn praktijk in Loon op zand