Lichter leven bij hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid hoeft geen last te zijn!

Lichter leven’ en is een individuele training. Deze training is gericht op (hoog) gevoelige mensen of sensitieve mensen (gevoeligheid op je zintuigen).

Ben jij gevoeliger dan andere mensen? En ervaar je dit soms als een belasting? Ik wil je graag tools aanbieden om deze belasting/overprikkeling voor te zijn. En om je juist meer gebruik te laten maken van de sterke kanten van het hooggevoelig zijn.

Deze training is dezelfde als de LICHTER LEVEN TRAINING maar toegespitst op hooggevoeligheid.

De training leert lichter en meer ontspannen door het leven gaan, minder gedachten, minder piekeren, je vrijer voelen en minder ballast meedragen. De training heeft vele ontspanningselementen.

Het programma is inclusief een online training met ontspanningsfilmpjes, opdrachten die leiden tot meer bewustwording en inzichten.

Dit programma heeft veel elementen van mindfulness, maar bevat ook hypnose, RET, meer soorten ontspanning, inzicht in je stress, zicht op jouw waarden en kwaliteiten. Bevat een opstelling, een stoelmassage, een access bars behandeling en is gericht op de toekomst en in je kracht gaan staan en genieten van het leven. Wil je graag het totale programma weten stuur me dan gerust een mail : qualityliving@home.nl

Ik ben mindfulnesstrainer geworden in 2017. Mindfulness gebruik ik in mijn dagelijkse leven. De manier van leven sluit zo mooi aan waar ik voor sta en in geloof. Ook in mijn consulten doe ik mindfulness-oefeningen omdat het voor iedereen een aanvulling is om meer in het nu te leven en minder te oordelen.
Wanneer je mindful bent, leef je meer ontspannen. Kun je sneller je hoofd leegmaken, heb je geleerd om om te gaan met stress en negatieve gedachten en kun je deze stress en gedachten sneller afbouwen en loslaten. Vaardigheden die ieders leven verrijken.

De training LICHTER LEVEN is zorgvuldig samengesteld om je meer bewust te maken van de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je waarschijnlijk op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt. Daarnaast verliezen we veel energie door bezig te zijn met zaken uit het verleden en zaken die in de toekomst gaan plaatsvinden. Door oude ballast uit het verleden alsmaar te blijven dragen blijven nieuwe triggers ons prikkelen. Deze training is gericht op loslaten, vrij leven en fluitend in het leven staan.

OP NAAR EEN NIEUW LEVEN, OP NAAR GELUK EN GENIETEN

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

INDIVIDUELE TRAINING LICHER LEVEN
Duur : 8 afspraken van 90 minuten
Inclusief online-programma : inclusief twv € 49,-

Totaalbedrag bij betaling in 1x : € 499,- of 8x € 75,-

Totaalbedrag voor bedrijven : € 599,- excl. btw

U ontvangt losse facturen die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. De meeste mensen krijgen € 45,- per keer terug.

Plaats : in mijn praktijk in Loon op zand
………………………………………………………….………………………..

Meegaan met de stroom :
Het is een kunst
Om af en toe even uit de stroom
Van gedachten en impulsen te stappen
Deze stroom kan als een waterval
Door onze geest stromen, overspoelt vaak ons leven
Hij maakt dat we dingen doen die we eigenlijk helemaal niet willen
We kunnen ook af en toe
Uit deze stroom stappen aan de oever ervan gaan zitten
Luisteren en van hem leren