Access Bars ®

Hoe werkt de methode Access Bars®?

Access Consciousness® behandeling bied ik als los consult aan maar zet ik ook vaak in combinatie met gesprek. Het is een methode die snel rust, ruimte en ontspanning in je hoofd geeft.  Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. Ik combinatie met het magnetiseren (en soms andere behandelingsvormen) werkt het ontzettend sterk en helend.

Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van al je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen.
Door deze punten met aanraking te activeren, kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaat een Bars-sessie in zijn werk?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je gekleed en ontspannen op je rug op een massagetafel ligt.

Een sessie duurt 20 minuten tot maximaal 45 minuten.
De 32 punten op het hoofd worden licht aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Daardoor worden overtollige gedachten, overtuigingen en oordelen opgeruimd.
Je kunt het vergelijken met defragmentatie van de harde schijf van je computer: het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem traag en overladen maken.

De access bars is voor mij veel meer dan een techniek. Met deze behandeling kan ik nog beter op het lichaam afstemmen en blokkades opsporen. Incombinatie met het magnetiseren werkt deze behandeling zo sterk. Regelmatig krijg ik woorden door die zo doeltreffend werken en precies nodig zijn voor de client. Ook komt het regelmatig voor dat ik andere technieken inzet tijdens deze behandeling om ballast nog meer los te laten zodat de energie nog beter stroomt en klachten-pijn opgelost worden.

Cliënten melden de volgende ervaringen :
– meer rust en ontspanning
– beter slapen
– een “leeg hoofd”
– geduldiger
– afname van hoofdpijn
– betere concentratie
– daadkrachtiger
– meer inzicht in patronen

Ik hoor ook dat er een flinke verandering in hun leven heeft plaatsgevonden. Dat ze eindelijk gedurfd hebben om een stap te nemen die ze eerst niet durfde.
Op internet kun je veel informatie vinden over de effecten van een Bars-sessie en over de ervaringen van mensen wereldwijd.

Access Bars® bij kinderen
Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen.