Mindfulness individueel

Praktische training om meer rust in jezelf te vinden waardoor je anders naar de hectiek van de dag gaat kijken en er beter mee om kunt gaan.

  • minder stress (helpt bij burn-out, vermoeidheid, depressie, pijn en angsten)
  • minder piekeren
  • lekkerder in je vel
  • loslaten wat je beperkt en open staan voor wat je versterkt

Mindfulness is eigenlijk voor iedereen; het verrijkt je leven en versterkt je persoonlijke ontwikkeling.

Met deze 4 of 6-wekelijkse Mindfulness training word je je meer bewust van de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je nog meer op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt. Daarnaast verlies je energie door bezig te zijn met zaken uit het verleden en zaken die in de toekomst gaan plaatsvinden, maar alleen op dit moment speelt je leven werkelijk af.

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Heb jij ook het gevoel dat alles zo veel is, dat je nooit klaar bij bent met je werk, dat je ondankt ontspanning (bank hangen met film of serie) niet echt bijtankt en dat je `s morgens als opstaat niet echt fit bent, kies dan voor mindfulness en dus voor jezelf.  Tijdens de training leer je anders in het leven staan.

Er wordt veel geoefend en daarnaast leer je veel over je gedragspatronen, gedachten en gevoelens wat een grotere belemmering is dan je denkt.

Verkorte versie                                   Normale versie 

Duur : 4 afspraken 60 min                Duur: 6 afspraken 90 min

Inclusief : online-programma twv € 49,-

Prijs : in 1x €199,- of 4×63,-               Prijs : in 1x €378,- of 6×75,-

 U ontvangt losse facturen, ook al betaald u in 1x die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. De meeste mensen krijgen € 45,- per keer terug.

Plaats : in mijn praktijk

Wil je graag met je zus, vriendin, moeder of man komen, dat kan. Ik maak dan voor ieder een aangepaste prijs.